Ett måste för alla tävlingslystna!

http://fattybom.se/2010/may/vinn-en-lyxig-goodiebag-1.html?_tmp=1ac8749d4d5cd752b379766223aba0805a50f931

Tårta..

Nu känns det som att allt jag gör idag är att äta, äta, äta, och återigen äta.
Men det är ju så gott med en somrig jordgubbstårta. Det får mig bara att längta efter sommarlovet!
På tal om att längta, på onsdag åker vi i min klass till Göteborg på klassresa, det ska bli skitkul, dit längtar jag vet ni!




3 skönhetstips!

FYLLIGA FRANSAR
Om man vill ha riktigt tjocka fransar så kan man dutta ett lager löspuder på dem efter första påstrykningen av mascara innan den torkat, vänta en liten stund och lägg ett lager mascara till. Man kan prova sig fram hur många lager man lägger beroende på hur fylliga fransar man vill ha.


NATURLIG SKÖNHET
Var nöjd med den du är. Den naturliga skönheten. Då slipper man använda flera lager smink vilket ser onaturligt ut. Sminket ska man använda för att framhäva vackra detaljer i ansiktet som tillexempel mun eller ögon, inte täcka!

HEMMAGJORD ANSIKTSMASK
Mitt bästa skönhetstips för frisk glow och klar hy är att tvätta ansiktet noga så du får bort all smuts och smink. Blanda ihop 1 tsk honung, 1 tsk naturell yoghurt, 1 tsk havregryn. Applicera på hela ansiktet med en foundation pensel (kom ihåg att tvätta den innan) låt det verka i 10-20 min. Tvätta därefter bort med ljumhett vatten.

Mumsigt..

Nu har min mammas sambo tänt grillen för första gången i år, så det blir väl någon slags premiär grillning 2010 har jag en känsla av, haha ...

Det blir kycklingspett med kryddor, och potatissallad! Riktigt gott tycker jag.
Och till efterrätt blir det såklart en maffig morsdags tårta!

-

Jag har tillbringat ett par timmar denna dag med att läsa en bok som heter Neon regn, den är spännande och sorglig.
Jag älskar att läsa, det är så mysigt att krypa ner i sängen och gosa med katten samtidigt som man läser en otroligt bra bok.

Kramar till er alla, och glöm inte att uppvakta eran mor, kom ihåg att det är hennes dag idag. <3

Morsning korsning alla söta <3

Nu har man varit och gett min mamma frukost på sängen,2 presenter, och en tablettask som det står ''världens bästa mamma'' på. Hon blev jättenöjd, och tur var väl det! (;

Men när jag såg henne äta skorpan med jordgubbsmarmelad som jag hade gjort iordning var jag tvungen att göra en till mig själv också. Haha, sån är jag.

Har ni gjort något särskilt till er mamma idag, eller ska ni göra något särskilt?

Kommentera!

Puss ;*

Bakning med lillebror <3

Nu bakar jag med min söta lillebror Elias.
Först skulle vi göra chokladbollar med pärlsocker, men när vi hade tagit fram allt som behövdes så fattades...KAKAO! Det viktigaste av allt. Så då bestämde vi oss för att göra pizzasnurror istället! :)
Eftersom att min mammas sambo inte äter gris, så gör vi en liten del med tonfisk, och resten med skinka som vanligt. Nu ligger degen på jäsning, men vi ska kavla ut degen till en avlång platta alldeles strax.
Hoppas det blir lyckat iallafall!

Puss <3

Kul i sta'n :D

Hej allihopa <3

Det var faktist ganska roligt inne i västervik.
Mamma parkerade på Ica Kvantum, och där var det typ en mini marknad. Det var en ung kvinna som grillade korv utanför Ica som man fick smaka. Jag smakade en ost & bacon grillad chorizo. Den var jättegod! Jag som inte gillar all korv blev jätteglad för att äntligen hitta någon. Mamma tyckte det var perfekt. Mamma bestämde att vi skulle köpa en paket med sådan korv innan vi åkte hem.
Efter det tittade vi lite på den där mini marknaden, och sedan tog jag och Elias turist-tåget ner till Janne Banan, men mamma tog bilen! (: Där utanför Janne Banan(leksaksaffär) så fanns det lite loppis, och där köpte mamma nytt brevpapper till mig, så ikväll ska jag skriva ett brev till min kompis Evelina, hon bor lite utanför Göteborg!
När vi gick in på Janne Banan så gick det omkring stora gosedjur(det var några som hade klätt ut sig) och en orange ekorre följde efter mig hela tiden. Den ekorren hade foppatofflor, och den ville krama mig hela tiden och så pratade den jätteljust. Jag tror att det var en kille som är ett år äldre än mig som hade klätt ut sig - Han heter Simon - och han gick på min förra skola, och hans föräldrar äger Janne Banan och hans storasyster Frida stod vid en loppis utanför. Vi gick ut igen och Elias fick åka el-gocart. Men helt plötsligt öppnar sig himlen och det blir typ ett skyfall. Det börjar åska också, så vi satte oss i bilen och körde till kvantum. Men då hade hon som sålde korven packat ihop, så vi får köpa den inne på kvantum en annan dag.

Nu sitter jag här och slappar, och spelar lite spel!
Kramis <3

Godmorgon!

God förmiddag! (:

Idag blir det att åka in till stan med mamma och lillebror, det är typ någon slags marknad i allén.
Igentligen skulle jag ha varit med Simone Göransson, men fick inte tag i henne. ;'O
Men det här får väl duga. ;D

Puss

Här kommer lite ordentliga bilder till er som har tjatat ;*

Till er som har tjatat på en ordentlig bild. ;*




FREDAG <3

Hej alla söta <3
Idag hade vi syslöjd på brevik.. Det var väl rätt så kul (:
Vi fick tips av Susanne att göra en spelpåse, det var typ i stil som en gympapåse(xD) fast av vanligt tyg då, och så skulle man sy som en tre i rad spelplan på påsen o.s.v. Min blev klar på en lektion, jippie! ;D
Den ska jag ta med mig på klassresan på onsdag, då kan man ju spela lite. Och till spelplanen fick jag pjäser också, och det var inte vilka pjäser som helst, utan det var Susanne's bröllopsdekorationer! XD Gröna och ljusblå glas-stenar. Skitsnygga!

I skolan hade jag och Jasse hand om fredagsmixen, och då körde vi blinkleken och en lek som vi kallar soff-leken. Soff-leken går ut på att man ska få upp så många tjejer i soffan som möjligt.(Tvärtom för killarna då. xD)

Efter skolan hämtade mamma mig och min lillebror så åkte vi till coop extra och handlade lite helgs-gott! :D

Men iallafall, nu sitter jag här och önskar mig en Laptop, och känner lukten av mammas hembakade skaldjurspizza som inte ännu är klar.

Puss (K)

RSS 2.0